Čtvrteční Noční linka: Trapasy se nám dějí každý den

19. březen 2020

Jaký poslední trapas jste zažili? Kdy jste se nechtíc ztrapnili a nebo zažili situaci, kdy vám bylo horko? Nachytali jste někoho a nebo sami sebe? Umíte si ze sebe udělat legraci a dokážete i v trapné situaci zachovat nadhled? Kdy jste si v životě řekli: to byl tedy trapas?

Kdo si umí udělat legraci i sám ze sebe a nehroutí se z jakékoliv situace má snazší život. Trapasy do něho patří. Karlovi Sladkému napsala do Noční linky paní Marie z Brna, která nedávno čekala na šalinu a uviděla muže, který ji připomínal kamaráda Petra. Byl k ní otočen zády a tak se na něj vrhla, začala ho objímat a na celou zastávku křičela: tebe zase tak ráda vidím. Pán se otočil, na chvíli zkoprněl a řekl: Taky Vás rád vidím a Vy jste kdo?

Paní Marie se omluvila, že jí připadal jako kamarád a celá zbledla. Pán to ovšem vzal s úsměvem a protože jeli stejným směrem, povídali si, zasmáli se a dokonce ji pak pozval i na kávu. Vzniklo z toho další přátelství.

Tenkrát to ale byl trapas a paní Marie by se v tu chvíli nejradši neviděla. Trapasy se v našem životě dějí. Někdy menší, jindy větší větší a také náš život dokáží pořádně okořenit a dostanou nás ze stereotypu.

Jaký trapas utkvěl v hlavě Vám? Na vaše vyprávění se už teď těší moderátor Noční linky Karel Sladký. Můžete mu k tématu napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio