Čtvrteční Noční linka: Písnička je lék v každé době!

26. březen 2020

Kdy jste si naposledy a s chutí zazpívali? Kdy vám hudba v životě pomohla? Máte doma i nějaký hudební nástroj, který berete do ruky a nejen v těchto dnech si na něj pro radost  zahrajete? 

Zazpívali a zahráli byste nám klidně z vašeho domova v Noční lince? Jaká hudba vás dokáže "povznést"? Jaká muzika vás potěší a zvedne vám náladu?

Písnička je lék a dokud si lidé zpívají, nikdy není tak zle. I v těžkých časech lidé dokázali zazpívat, zahrát, potěšit druhé a pobavit je. Člověk zpívá pro radost svou i druhých lidí, písničky provázejí náš život a je s nimi lépe. A jak to máte s písničkami v životě vy?

Je pro vás také hudba zdrojem energie a dobré nálady. Dokud se zpívá, ještě se neumřelo, stojí v jedné z Jarka Nohavici.

Hudba lidi spojuje a zpívání je i zdraví prospěšné a navozuje radost. Na vaše vyprávění a možná i hudební produkci se už teď těší moderátor Noční linky Karel Sladký. Vezmete kytaru nebo harmoniku a rádi zahrajete? Můžete mu k tématu napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.