Čtvrteční Noční linka: Kdy jste se v životě pořádně odvázali? Možná nedávno?

19. červenec 2018

Kdy jste se neskutečně odreagovali, na jaký úlet ve svém životě nezapomenete? Byl to tenkrát trapas? Nechali jste se třeba "vyhecovat" rodinou, kamarády k nějaké neobvyklé aktivitě a jak to dopadlo? A nebo v tom sehrál roli i alkohol, přepískli jste to a padly zábrany? Vyvedli jste něco hodně zvláštního? Pořádáte v létě s přáteli nevázané dýchanky, společné radovánky? 

Léto je časem nevázaných setkání, pikniků, grilování,posezení s přáteli. Člověk to někdy v takové společnosti a při bujaré oslavě přežene a odváže se. Dovolíte si to především s těmi,které dobře znáte a nebo jste někdy přestřelili i jinde a jinak?

Neplánované akce bývají prý nejlepší a spontánnost,která se v našem životě když jsme uvolněni projeví, může mít někdy hodně zajímavý průběh...

Možná jste se někdy za to, co jste vyváděli styděli, ale po letech na to s úsměvem vzpomínáte a jste rádi, že jste to zažili. Úlet na který nikdy nezapomenete a po letech ho dáváte k dobru? 

O úletech by se dalo určitě dlouho povídat, tak se zkuste odvázat i při dnešní Noční lince s Karlem Sladkým a přidejte pár příhod i vy. Možná nejsou přímo z vašeho repertoáru, ale jsou za nimi vaši známí nebo kamarádi. Karlovi můžete k tématu už teď napsat na této webové stránce nebo mu po 23. hodině zatelefonujte do studia na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio